FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)

Nincs raktáron
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett (Rendelhető)
88 000 Ft
FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett
Részletek

FMS FOX EPP, 2300mm, PNP szett.
Szinte elnyűhetetlen extrudált polipropilén habból (EPP) készült akrobatikus vitorlázó, gyakorlatilag kész félméretű modell váltáramú motorral. Vezérelt oldalkormány, magassági, féklap és csűrők. Fesztáv 2300mm, motorral, szabályzóval és 6 szervóval felszerelve.

Az MDM-1 Fox a Lengyel Swift S-1 akrobatikus vitorlázó kétüléses változata, melyet akrobatikus edzésekre terveztek. A Swifthez képest megnyújtott a törzs és megnövelt a fesztáv. A cseh válogatott is Foxszal repül - most pedig az "elektromos" félméretes modellel is repülhet majd, korszerűsített kivitelben, új szárnyakkal és újratervezett kormányvezérléssel!

A szinte törhetetlen extrudált polipropilén habból (EPP) készült FOX 2300-unk feszegeti ennek a technológiának a határait. Míg eddig 1,5-2 méteres vagy annál kisebb fesztávú EPP modellek voltak elterjedtek, addig a mi FOX-unk 2300mm fesztávval büszkélkedhet! Nagy méretek, vonzó megjelenés, kellemes repülési jellemzők – egyszerűen ideális szabadidős modell mindenkinek, aki már elsajátította az olyan pilótaiskolai modelleket, mint az Alpha 1500, Beta 1400... A megfelelő teljesítmény mellett a FOX fő előnye, hogy képes megbízhatóan repülni az alapvető akrobatikus manővereket.

Az EPP hab modell törzsébe szerelt váltóáramú, forgóházas motor (CD4108-KV900, (teljesítménye AXI 2808 és AXI 2814 közötti), hátrahajló légcsavarral, AC szabályozóval, oldalkormány és magassági szervókkal van ellátva. A törzs elején a nagy levehető kabinburkolat alatt van hely az akkumulátornak és a fedélzeti elektronikának. A FOX-hoz Lipó háromcellás legalább 1600 mAh-s 20C akkumulátor kell, de ettől lehet nagyobb is, 2700mAh-ig, amivel a repülési idő ennek megfelelően meghosszabbodik. Az oladlkormányt a gerincbe szerelt szervó vezérli. Az EPP-ből készült vízszintes felülete eltávolítható a könnyű szállítás és tárolás érdekében, (két csavarral rögzíthető a törzshöz). A szintén EPP habból készült szárny kétrészes, karbon csesztertonon rögzítve 4 db szervóval szerelve. A csűrőket és a féklapokat külön szervók vezérlik. A tolórudak csatlakoztatása előtt javasoljuk a kormányok "mozgatását" ismételt óvatos fel-le, ill. bal és jobb. A futómű egy egytengelyű futóműből áll, félig süllyesztett főkerékkel és egy kis futókerékkel.

A modell vezérléséhez legalább egy ötcsatornás RC készletre lesz szüksége, mint például a CADET 4 + 1 vagy az új CADET 6 Pro 2,4 GHz. Ebben az esetben mind a csűrő és féklap szervó egy csatornára van csatlakoztatva Y-kábelekkel (a készlet tartalmazza). A vevő csatlakoztatásakor kövesse az RC készlet használati utasítását. Ideális, ha rendelkezik legalább hétcsatornás RC készlettel, amely lehetővé teszi a csűrő és a féklap szervó független vezérlését. Ebben az esetben beállíthatja a csűrő eltérítésének differenciálását; kezdetnek 50%-ot ajánlunk - azaz a csűrő lefelé irányuló elhajlása felére csökken a felfelé mutatóhoz képest. Különösen a lejtőn való könnyebb leszállás érdekében előnyös a csűrőket aerodinamikai fékként keverni.

A FOX 2300 mérsékelten haladó modellezők számára készült, akik már elsajátították a vezérelt csűrővel rendelkező modellek vezetését. 

Az ARF készlet tartalma: kész modell motorral, fordulatszámszabályzóval, 6 szervóval, építési útmutató.

Fesztáv: 2300mm
Hossz: 1290mm
Súly: 1150 - 1350g
Szárny területe: 36.5dm2
Motor: CD4108-900 
Szabályozó: AC 30A
Propeller: hátrahajló 12x6"
Szervók:  6db mikro szervó
Szükséges adó és vevő: min: 5 csatorna, ideélis 7 csatorna
A készlet nem tartalmaz: akkumulátort, töltőt, vevőt és adót!

Videók:

https://www.youtube.com/watch?v=hrt0xL1lgCw

https://www.youtube.com/watch?v=gsf6lvx4idI

https://www.youtube.com/watch?v=gjBfl0v0PhM

Adatok
Cikkszám
4ST19900
Kiegészítő termékek