Flash-Rc Ajándékutalvány 10.000.-Ft értékben.

Raktáron
Raktárkészlet:
10 db
Flash-Rc Ajándékutalvány 10.000.-Ft értékben.
10 000 Ft
Flash-Rc Ajándékutalvány 10.000.-Ft értékben.
Részletek

Flash-Rc Ajándékutalvány 10.000.-Ft értékben.                              

Lepje meg repülőmodellező Párját, Családtagját, Rokonát, Barátját a Flash-Rc Ajándékutalványai egyikével!                                                                  Az Ajándékutalványok, 5.000.-Ft, 10.000.-Ft, 15.000.-Ft és 20.000.-Ft értékben vásárolhatóak meg.

Ajándékutalvány megvásárlása:
1. Válassza ki és tegye a kosárba a kívánt mennyiségű és értékű Ajándékutalványokat.
2. Válassza ki a fizetési módot (előre utalással vagy Barion Bankkártyás fizetéssel)
3. A szállítási mód autómatikusan a személyes átvételt kínálja, így tovább tud lépni szállítási díj felszámítása nélkül a fizetésre!
4. Megrendelése alapján e-mail címére kiküdjük az Ajándékutalványt PDF formátumba és a kuponkódját.
A PDF furmátura rá tudja írni a kedvezményezett nevét és a kuponkódját. Így névreszólóan ki tudja nyomtatni az Ajándékutalványt!

Az Ajándékutalványok beváltása, jóváírása:
Az Ajándékutalványok a Flash-Rc Webshopban a fizetési folyamat során aktiválahtóak. Az Ajándékutalványon szereplő kuponkódot írja be a kuponkód megadására létrehozott rublikába. Így tudja aktiválni az Ajándékutalvány értékét, mely levonásra kerül a végösszegből. A kuponkód aktiválásához a végösszegnek el kell érnie az Ajándékutalvány értékét, ellenkező esetben nem tudja a rendszer levonni az összeget! Egy rendelésen belül a webshop csak egy Ajándékutalványt enged felhasználni! Amennyiben Önnek több Ajándékutalványa van és azokat egy rendelésen belül szeretné érvényesíteni, keressen minket bizalommal, sgítünk a megoldásban!

Az Ajándékutalványok csak egyszer használhatóak fel!

Adatok
Cikkszám
aji10000