HOBBYWING Ledes programozó kártya, Flyfun és Skywalker sorozathoz.

Nincs raktáron
HOBBYWING Ledes programozó kártya, Flyfun és Skywalker sorozathoz.
7 000 Ft
HOBBYWING Ledes programozó kártya
Flyfun és Skywalker szabálzókhoz. Bemeneti feszültség 4,8-6V.
Részletek

HOBBYWING Ledes programozó kártya, Flyfun és Skywalker sorozathoz.
A Hobbywing FLYFUN és Skywalker szabályzók egyszerű és gyors programozására szolgál. A szabályzó csatlakoztatása szervókábellel történik, az aljzat a kártya tetején található. A kártya tápellátását a Hobbywing vezérlő tápegységének BEC stabilizátora vagy egy közös 4-5 cellás tápegység biztosítja. A kártyára csatlakoztatott vevő akkumulátorának NiCd vagy NiMH (OPTO vezérlő esetén). A programozás a csatlakoztatott motorral és meghajtó akkumulátorral történik (akár OPTO vezérlők esetén is).

A Hobbywing szabályzók légcsavarral felszerelt modellben is programozhatóak - de biztonsági okokból javasoljuk a légcsavar eltávolítását a programozás előtt - ezzel elkerülhető egy esetleges baleset!

A kártya alján négy gomb található a programozáshoz. Segítségükkel kiválasztja a beállításhoz szükséges programfunkciókat és beállíthatjaja azok értékét, amelyet a megfelelő LED dióda fénye jelez. Az "OK" gomb megerősíti a változtatást és elküldi azt a szabályzónak, a "Reset" gombbal törölheti az összes beállítást és visszaállíthatja az összes értéket a gyári alapértelmezett beállításokra. A vezérlővel való kommunikáció állapotát a "Csatlakozás" LED jelzi.

Használat:
Szabályzó BEC használatával:

Húzza ki a szabályzó szervókábelét a vevőegységből, majd csatlakoztassa a kártya jobb felső sarkában található "BEC" feliratú aljzatba. Csatlakoztassa a meghajtó akkumulátorát a vezérlőhöz. A kártyán lévő LED-ek világítanak és mutatják az egyes funkciók aktuális beállított értékeit – és már be is állíthatod!

Szabályzó BEC nélkül használat (OPTO):

Húzza ki a vezérlő szervókábelét a vevőegységből, majd csatlakoztassa a kártya jobb felső sarkában található "BEC" feliratú aljzatba. Csatlakoztassa a vevő akkumulátorát (4,8-6,0 V) a programozókártya jobb felső sarkában található „Batt” feliratú aljzatba. Csatlakoztassa a meghajtó akkumulátorát a vezérlőhöz; A kártyán lévő LED-ek világítanak és mutatják az egyes funkciók aktuális beállított értékeit – és már be is állíthatod!

A funkciók és a beállítható értékek listája a kártyán lévő címkén található. A funkciók részletes leírása a Hobbywing vezérlőkhöz mellékelt kézikönyvekben található.

Használható az alábbi szabályzókhoz
Hobbywing kompatibilis szabályzókhoz használható
- FLYFUN V4 és régebbi
- Skywalker V2 és régebbi
- A megszűnt Guard és Sword sorozathoz

Műszaki paraméterek:
- Tápegység: 4.8 - 6V
- Hossz: 92mm
- Szélesség: 52mm
- Magasság: 6mm
- Súly: 26mm

Adatok
Cikkszám
HW86020041