KAVAN Balsa színű balsa gitt, 200ml

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
KAVAN Balsa színű balsa gitt, 200ml
KAVAN Balsa színű balsa gitt, 200ml
KAVAN Balsa színű balsa gitt, 200ml
KAVAN Balsa színű balsa gitt, 200ml
Részletek

KAVAN Balsa színű balsa gitt, 200ml

Szuperkönnyű modellező gitt, használatra kész balsára, rétegelt lemezre, polisztirolhabra és üveg laminátumra. Könnyen felvihető, gyorsan szárad. Zsugorodás nélkül szárad, ideális tömések és átmenetek készítéséhez. A legtöbb festékkel, lakkal és fedőfóliával kompatibilis (ha kétségei vannak, először egy darab anyagon tesztelje a tömítőanyagot).

Szín: balsa színű

Használat
Tisztítsa meg a gittelendő felületet. Használat előtt keverjük össze a gittet. Ha a gitt túl száraz, adjunk hozzá néhány csepp vizet és keverjük össze. A túl sok víz száradási zsugorodáshoz vezethet. A gitt műanyag spatula vagy kanál segítségével vigye fel. Használat után azonnal gondosan zárja le a dobozt.

Gittelést követően mielőtt a gitt megszáradna mossa el a szennyezett felületeket, szerszámokat és a kezét szappanos vízzel.

Miután a gitt teljesen megszáradt, csiszolja simára csiszolópapírral. Csiszolás közben kerülje a por belélegzését. Mindig viseljen védőfelszerelést!!!

A kötési idő a felhordott réteg vastagságától függ. A vékony rétegeket (1,5 mm-ig) 15 perc múlva lehet csiszolni, a vastagabb rétegeket 1 órán át vagy tovább hagyni száradni. Ha a vakolt területet meg kell erősíteni, egyszerűen telítse át vékony KAVAN (PRO) pillanatragasztóval.
Alkalmas tömítésre: balsa, forgácslap, rétegelt lemez, fémek, expandált polisztirol, üveg és karbon laminátumok.

Nem alkalmas tömítésre: puha és rugalmas műanyagok (beleértve az EPP-t és az EPO-t), polietilén, polipropilén, teflon, fémek.

Tárolás: hűvös (10°C-25°C), száraz és sötét helyen. Ne tegye ki 10°C alatti hőmérsékletnek.

Felhasználhatósági idő: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása esetén a bontatlan termék eltarthatóságát 1 évig garantáljuk a fent említett tulajdonságok megőrzése mellett.

Adatok
Cikkszám
KAV56_9982_EN