KAVAN GO Szervo USB Programozó

-4%
ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
KAVAN GO Szervo USB Programozó
KAVAN GO Szervo USB Programozó
KAVAN GO Szervo USB Programozó
KAVAN GO Szervo USB Programozó
10 200 Ft  

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

9 800 Ft
Kezdete: 2023.10.20   A készlet erejéig!
KAVAN GO Szervo USB Programozó
Részletek

KAVAN GO Szervo USB Programozó

USB interfész - KAVAN GO-10xx/11xx/12xx sorozatú szervók programozásához. A számítógép monitoron megjelenő felhasználói felületen kényelmesen programozható és tesztelhető a szervó. A programozás során a szervó tápellátása a számítógép USB portjába csatlakoztatott programozón keresztül kapja. Az összes paramétert először a képernyőn lévő ablakban állítja be, majd feltölti a szervóra. A segédprogramot a leírás alján találja.

A programozó használatának rendszerkövetelményei
Tápellátás: USB (5 V/500 mA)
Operációs rendszer: Windows® XP/Vista/7/8/10 (32/64bit)
USB port: USB 2.0
Kompatibilis szervók: KAVAN sorozat GO-10xx/GO-11xx/GO-12xx

Programozható funkciók

Kitérés beállítása: A szervo kitérés maximális éretének beállítására szolgál. Az alapértelmezett beállítás körülbelül 120° a vezérlő impulzusszélességek normál tartományában (900-2100 µs); kb. 180° a vezérlő impulzusszélesség maximális megengedett tartományán (500-2500 µs).

Semleges helyzet beállítása: A szervo semleges (középső) helyzetének beállítására szolgál.

Csillapítás: Beállítja a szervo viselkedésének jellemzőit a mozgás leállításakor.

Kimeneti teljesítmény: Beállítja a szervo kimeneti teljesítményét. Minél nagyobb az érték, annál gyorsabb a szervó és nagyobb a tolóereje – természetesen az áramfelvétel is arányosan nagyobb lesz. Tartomány: 39,2-100%

Érzékenység: Beállítja a szervo érzékenységét (a holtsáv szélességét). Minél nagyobb az érték, annál szűkebb a holtsáv – a szervo csak akkor fog elmozdulni, ha a vezérlőjel szélességének változása nagyobb, mint a holtsáv szélessége. A túl magas beállított érzékenységi érték bizonyos alkalmazásokban a szervo remegését okozhatja. Tartomány: Ultra magas (Extra magas – holt sáv kb. 1 µs) – Magas (Magas – kb. 2 µs) – Közepes (Közepes – kb. 3 µs) – Alacsony (Alacsony – kb. 4 µs)

Lágyindítás: Engedélyezi/letiltja a lágy indítás funkciót. Ez a funkció megakadályozza, hogy a szervo hirtelen működési helyzetbe kerüljön a tápellátás bekapcsolása után, és így csökkenti a fogaskerekek károsodásának kockázatát.

Revers funkció: Megfordítja a szervo mozgási irányát.

FUTABA SR mód: Csak szervóhoz használható FUTABA RC kit csatornákkal, amelyek SR módban működnek. Ne kapcsolja be ezt az opciót, ha a FUTABA RC Kit vagy bármely más márkájú RC Kit más beállítását használja.

SANWA SSR mód: Csak szervó használathoz SSR módban működő SANWA RC kit csatornákkal. Ne kapcsolja be ezt az opciót, ha a SANWA RC kit vagy bármely más márkájú RC készlet más beállítását használja.

Fail-Safe beállítása: A vevő vezérlőjelének teljes elvesztése esetén, vagy ha a szervo nem tudja megfelelően érzékelni a jelet (pl. interferencia miatt), a szervo a három hibamentes üzemmód egyikébe léphet:
(a) Alapbeállítás: a hibamentes funkció le van tiltva.
(b) Pozíciótartás: a szervo megtartja az utolsó helyesen vett jelnek megfelelő pozíciót.
(c) Átállás semlegesre: A szervo visszatér semleges (impulzusszélesség 1500 µs) helyzetbe.

Túlterhelés elleni védelem: Engedélyezi vagy letiltja a szervo túlterhelésvédelmét három szinten - ha a túlterhelés egy előre beállított ideig tart (másodpercben), a szervo kimeneti teljesítménye a megfelelő előre beállított értékre korlátozódik (a maximális teljesítmény %-ában).

Visszaállítás: Visszaállítja a csatlakoztatott szervo gyári alapbeállításait.

A programozó készlet tartalma: GO szervó programozó, kézikönyv.

A számítógépes segédprogram (szoftver) és a használati utasítás az alábbi linken a temék letöltések menüpontból tölthető le!

https://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=140496

Adatok
Cikkszám
KAV20_0001