KAVAN Pro Led Prorgamozó Kártya, számjegyes kijelzővel, Rro sorozatú szabályzókhoz!

-14%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
KAVAN Pro Led Prorgamozó Kártya, számjegyes kijelzővel, Rro sorozatú szabályzókhoz!
7 000 Ft  

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 000 Ft
Kezdete: 2023.11.13   A készlet erejéig!
KAVAN Pro Led Prorgamozó Kártya, számjegyes kijelzővel.
Részletek

KAVAN Pro Led Prorgamozó Kártya, számjegyes kijelzővel.
A KAVAN PRO sorozatú (FOXY G2 vezérlőkkel is kompatibilis) repülőgép szabályzók LED-es programozó kártyája az egyszerű és gyors programozáshoz, otthon "az asztalon" és a repülőtéren is. A szabályozt szervokábellel csatlakoztassuk, a kártya tetején található aljaztba. A kártyát a KAVAN PRO szabályzók BEC teljesítménystabilizátora vagy normál 4-5 cellás NiCd/NiMH vagy 2S LiPo/LiFe akkumulátor csatlakoztatásával tudjuk táplálni (OPTO vezérlő esetén). A programozás a motor és a meghajtó akkumulátor csatlakoztatásával történik (OPTO vezérlők esetén is).

FIGYELEM: A KAVAN PRO LED programozókártya nem használható az első generációs FOXY szabályzók programozására és az első generációs FOXY programozókártya nem használható a KAVAN PRO vezérlők programozására!

A KAVAN repülő szabályzók programozásakor biztonsági okokból továbbra is javasoljuk a légcsavar eltávolítását, ezzel elkerülhető az esetleges mulasztás vagy kezelői hiba miatti baleset. Ugyanígy biztonságosan programozza fel az autós, hajós szabályzókat, stabilan állványra rögzítve vagy távolítsa el a kardántengely fogaskerekét vagy tengelykapcsolóját.

A kártya előlapján található négy gomb a programozásra szolgál. Segítségükkel kiválasztja a programfunkciókat ("ITEM") a beállításhoz, és beállítja azok értékét ("ÉRTÉK"). Az "OK" gomb megerősíti a változtatást és elküldi azt a szabályzónak, a "RESET" gombbal törölheti az összes beállítást és visszaállíthatja a gyári beállítást. A programfunkció száma a bal oldalon a kétjegyű LED-kijelzőn ("ITEM"), a funkció értéke a jobb oldalon egyjegyű LED-kijelzőn ("ÉRTÉK") jelenik meg.

A szabályozó LED programozókártyához való csatlakoztatásának módja a szabályozó típusától függ - attól függően, hogy BEC teljesítménystabilizátorral vagy OPTO szabályozóval ellátott szabályozóról van szó. A csatlakoztatáskor a kártyához és a vezérlőhöz mellékelt utasítások szerint járjon el!

A funkciók és a beállítható értékek listája a kártya címkéjén található; a funkciók részletes leírása a FOXY G2 szabályzók mellékelt kézikönyvekben található.

A programozókártya készlet tartalma: KAVAN PRO LED programozókártya, háromeres programozókábel, útmutató.

Műszaki paraméterek:
Működési feszültség tatomány: 4.8 - 8.4V
Hossz: 88mm
Szélesség: 58mm
Magasság: 14mm
Súly: 40g

Adatok
Cikkszám
KAV32_31035