KAVAN Ledes programozó kártya, Kavan R sorozattú szabályzókhoz!

-14%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
KAVAN Ledes programozó kártya, Kavan R sorozattú szabályzókhoz!
7 000 Ft  

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

6 000 Ft
Kezdete: 2024.05.07   A készlet erejéig!
KAVAN Ledes programozó kártya, Kavan R sorozatú szabályzókhoz!
Részletek

KAVAN Ledes programozó kártya.
Programozókártya KAVAN R sorozatú szabályzókhoz (RAY G2 szabályzókkal is kompatibilis). Bemeneti feszültség 4,8-6V.
A KAVAN R programozókártyája a szabályzók egyszerű és gyors programozására szolgál - otthon "az asztalon" éppúgy, mint a repülőtéren. A vezérlő csatlakoztatása szervókábellel történik, az aljzat a kártya tetején található. A kártya tápellátását a KAVAN R vezérlő BEC stabilizátora biztosítja, a programozás a csatlakoztatott motorral és meghajtó akkumulátorral történik.

FIGYELEM: A KAVAN R LED programozókártya nem használható első generációs RAY vezérlők programozására, és az első generációs RAY programozókártya nem használható KAVAN R vezérlők programozására.

A KAVAN R vezérlők légcsavarral felszerelt modellben is programozhatók - de biztonsági okokból továbbra is javasoljuk a propeller eltávolítását a programozás során - ezzel elkerülhető egy esetleges baleset!

A kártya alján négy gomb található a programozáshoz. Segítségükkel kiválasztja a beállításhoz szükséges programfunkciókat és beállítja azok értékét, amelyet a megfelelő LED dióda fénye jelez. Az "OK" gomb megerősíti a változtatást és elküldi azt a vezérlőnek, a "Reset" gombbal törölheti az összes beállítást és visszaállíthatja az összes értéket a gyári alap beállításokra. A vezérlővel való kommunikáció állapotát a "Csatlakozás" LED jelzi.

Programozás: Húzza ki a szabályzó szervo kábelét a vevőegységből, majd dugja be a kártya jobb felső sarkában található "BEC" jelzésű aljzatba. Csatlakoztassa a meghajtó akkumulátorát a vezérlőhöz; A kártyán lévő LED-ek világítanak és mutatják az egyes funkciók aktuális beállított értékeit – és már át is állíthatod!

A funkciók és a beállítható értékek listája a kártyán lévő címkén található. A funkciók részletes leírása a KAVAN R vezérlőkhöz mellékelt kézikönyvekben található.

Tápegység: 4.8 - 6V
Hossz: 92mm
szélesség: 52mm
Magasság: 6mm
Súly: 26g

Adatok
Cikkszám
KAV32_42015