KAVAN STYRO Pillanatragasztó

ÚJ
Nincs raktáron
KAVAN STYRO Pillanatragasztó
2 000 Ft
KAVAN STYRO Pillanatragasztó
Részletek

KAVAN STYRO Pillanatragasztó.

Speciális pillanatragasztó polisztirolhab, fa stb. ragasztásához. Szagtalan összetétel. Csomagolási üveg 20 g.
Szagtalan közepes sűrűségű (alkoxicianoakrilát) pillanatragasztó modellezéshez és általános használatra. Egy palackban kerül forgalomba, applikátorral.
A ragasztó ideális nedvszívó és nem nedvszívó anyagok ragasztására, amelyek jól tapadnak egymáshoz. Fát, a legtöbb műanyagot, fémet, gumit, üveget, kerámiát, parafát, papírt ragasztja, kiválóan alkalmas polisztirolhab ragasztására.

Jellemző felhordási mód: A ragasztót az egyik érintkezési felületre visszük fel, és az alkatrészeket azonnal egymáshoz rögzítjük, de jól illeszkedő, egymáshoz rögzített részek illesztésére is felvihető a ragasztó.

Jellemzői:
Szín: átlátszó
Viszkozitás: 90-150 mPa.s
Sűrűség: 1,06 g/cm3
Az alkalmazás optimális hőmérséklete: 23 °C
Kötési idő (a hőmérséklettől, nedvességtartalomtól és a ragasztott anyagok természetétől függően): 10-360 s
Teljes kikeményedés: 24 óra
Optimális résszélesség a ragasztott részek között: nulla
A kikeményedett ragasztó a következő anyagokban oldódik: aceton, dimetil-formamid, acetonitril

Javasolt aktivátor: polisztirolhabhoz 5MB15PT-28 ZAP Foam Kicker aktivátor STYRO. Szerves oldószerekkel szemben ellenálló anyagokhoz KAV9958 KAVAN aktivátor CA 150ml, KAV9958 KAVAN aktivátor CA 200ml spray, KAV9977 KAVAN PRO aktivátor CA spray 150ml. Ha nagyon gyors kötést kíván, javasoljuk a kombinált ragasztást - vigye fel az aktivátort egy érintkező felületre, hagyja állítsa be kb. 30 másodpercig, vigye fel KAVAN CA STYRO-t a másik érintkezési felületre, és helyezze össze az alkatrészeket.

Javasolt hámozó/lekötő: polisztirolhabhoz - nincs.

Szerves oldószerekkel szemben ellenálló anyagokhoz KAV9979 KAVAN leválasztó szer CA 20g.
A fölösleges meg nem kötött ragasztó eltávolítása: KAV9979 CA leválasztóval vagy acetonnal megnedvesített kendő vagy papírtörlő (ha a ragasztott anyagok ezt bírják).

A ragasztó hígítása: Ha a pillanatragasztó besűrűsödik, az annak a jele, hogy már részben polimerizálódott és elveszíti eredeti tulajdonságait – semmilyen "hígítás" nem tudja visszahozni azokat.

Tömítőanyagként használható, megfelelő töltőanyag: mikroballon töltőanyag KAV9980 CA KAVAN töltőanyag.

Alkalmas ragasztásra: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, fémek, kerámia, porcelán, üveg és szén laminátumok, üveg- és szénszövetek és szálak, sok műanyag (beleértve az EPP-t és az EPO-t).

Nem alkalmas ragasztásra: polisztirolhab, polietilén, teflon, szilikon.

Tárolás: szorosan lezárt csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (+2°C és +10°C közötti hőmérsékleten). Ne tegye ki +2°C alatti hőmérsékletnek.

Szavatossági idő: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása esetén bontatlan eredeti csomagolásban 6 hónap eltarthatóságot garantálunk a termék fent említett tulajdonságainak megőrzése mellett.
A keverék nem minősül veszélyesnek az 1272/2008/EK rendelet értelmében.

Adatok
Cikkszám
KAV9954_EN