Kavan CA Debonder, Pillanatragasztó eltávolító

ÚJ
Nincs raktáron
Kavan CA Debonder, Pillanatragasztó eltávolító
1 700 Ft
Kavan CA Debonder, Pillanatragasztó eltávolító
Részletek

Kavan CA Debonder, Pillanatragasztó eltávolító.

Eltávolítást elősegítő minden pillanatragasztóhoz. A megszilárdult ragasztó meglágyul, és lehetővé teszi a felületről való mechanikus eltávolítást vagy a ragasztott részek szétválasztását. Kiszerelés: 20g-os palack.

Használat
Használat előtt ellenőrizze, hogy a ragasztóeltávolító nem támadja-e meg azt az anyagot, amelyről a ragasztót eltávolítani szeretné.

Szilárd tárgyak: Vigye fel a ragasztóeltávolítót az eltávolítani kívánt ragasztóra. 5 perc hatás után a ragasztómaradványokat puha ruhával körkörös mozdulatokkal le lehet kaparni vagy letörölni.

Szövetek: Helyezzen egy tiszta ruhát a megtisztított terület alá, hogy felszívja a felesleges leválasztószert. Vigye fel a ragasztóeltávolítót a foltra, és hagyja hatni 5 percig. Óvatosan távolítsa el a meglazult ragasztót, ismételje meg a teljes eljárást annyiszor, ahányszor szükséges.
A ragasztó eltávolítása után mossa le a tárgy/szövet felületét langyos vízzel.

Alkalmas: szerves oldószerekkel szemben ellenálló anyagokra felhordott pillanatragasztókhoz.

Nem alkalmas: polisztirolhab és más anyagok, amelyek nem állnak ellen a szerves oldószereknek.

Tárolás: szorosan lezárt csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (+5°C és +25°C közötti hőmérsékleten). Ne tegye ki +2°C alatti hőmérsékletnek.

Tartósság: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása esetén bontatlan eredeti csomagolásban 1 év eltarthatóságot garantálunk a termék fent említett tulajdonságainak megőrzése mellett.

Adatok
Cikkszám
KAV9979_EN