Kavan Diszperziós Faragasztó 100g

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kavan Diszperziós Faragasztó 100g
Részletek

Kavan Diszperziós Faragasztó 100g

Gyorsan száradó PVA diszperziós ragasztó klasszikus repülőgép-modellekhez és általános hobbi használatra. Fa, papír, polisztirolhab, parafa stb. ragasztására, különösen jól használható porózus anyagok ragasztására. Optimális konzisztenciájú, hígítás nélküli közvetlen használható. A megkötött ragasztó ellenáll a nedvességnek.

Jellemzők
Kezdeti szín: fehér
Végső szín: tiszta
Szagtalan, nem tartalmaz veszélyes vegyszereket.
kötési idő (zselésedésig): kb. 5-15 perc (20°C - 25°C)
A ragasztott részek megmunkálhatóak: 20-30 perc múlva
Teljes kötés: 60 perc után
Teljes kikeményedés: 24 óra
Nedvességállóság: EN204 szerint

A felesleges meg nem kötött ragasztó eltávolítása: Vízzel megnedvesített ruhával vagy papírtörlővel.

A ragasztó hígítása: A ragasztót a felhasználáshoz optimális állagban szállítjuk, maximum 5% víz hozzáadásával hígítható anélkül, hogy a ragasztó tulajdonságait módosítaná.

Használható: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, polisztirolhab, parafa, szövetek és egyéb porózus anyagok ragasztására.

Ragasztásra nem alkalmas: Fémek, műanyagok, üvegek és egyéb nem porózus anyagok.

Tárolás: Szorosan lezárt csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (10°C és 25°C közötti hőmérsékleten). Ne tegye ki 5°C alatti hőmérsékletnek és semmi esetre se fagynak. Használat előtt alaposan keverje össze - ha hosszabb ideig nem használja a ragasztót, javasoljuk, hogy havonta egyszer keverje össze.

Tartósság: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása esetén eredeti, bontatlan csomagolásban 1 év eltarthatóságot garantálunk a termék fent említett tulajdonságainak megőrzése mellett.

Adatok
Cikkszám
KAV9960