Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Közepes, Zöld kupak

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
14 db
Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Közepes, Zöld kupak
900 Ft
Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Közepes, Zöld kupak
Részletek

Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Közepes, Zöld kupak

Közepes viszkozitásúk (cianoakrilát) ragasztó modellezéshez és általános használatra. Applikátor heggyel ellátott palackban.

A közepes viszkozitású ragasztó ideális nedvszívó és nem nedvszívó anyagok ragasztására, amelyek jól tapadnak egymáshoz. Ragasztja a fát, a legtöbb műanyagot, fémet, gumit, üveget, kerámiát, parafát, papírt.

Jellemző felhordási mód: az egyik érintkező felületre ragasztót viszünk fel, és az alkatrészeket azonnal egymáshoz rögzítjük, de lehetőség van az egymáshoz erősített, jól illeszkedő részek illesztésére is felvinni a ragasztót.

Jellemzők
Szín: átlátszó
Viszkozitás: 90-120 mPa.s
Sűrűség: 1,04 g/cm³
Az alkalmazás optimális hőmérséklete: 23 °C
Kötési idő (a ragasztott anyagok hőmérsékletétől és jellegétől függően): 5-30 s
Teljes kikeményedés: 24 óra
Optimális résszélesség a ragasztott részek között: nulla
A kikeményedett ragasztó a következő anyagokban oldódik: aceton, dimetil-formamid, acetonitril.

Javasolt hámozó/bontó: KAV9979 KAVAN hámozó CA 20g

A fölösleges meg nem kötött ragasztó eltávolítása: KAV9979 CA leválasztóval vagy acetonnal megnedvesített kendő vagy papírtörlő (ha a ragasztott anyagok ezt bírják).

A ragasztó hígítása: ha a pillanatragasztó besűrűsödik, az annak a jele, hogy már részben polimerizálódott, és elveszíti eredeti tulajdonságait - semmilyen "hígítás" nem tudja visszahozni azokat. Ha "vékonyabb" szuperragasztóra van szüksége, csak használjon alacsonyabb viszkozitású ragasztót. Az egyes típusú POWER CA pillanatragasztók összekeverhetők az optimális viszkozitás elérése érdekében.

Tömítőanyagként használható, megfelelő töltőanyag: mikroballon töltőanyag KAV9980 CA KAVAN töltőanyag.

Alkalmas ragasztásra: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, fémek, kerámia, porcelán, üveg és szén laminátumok, üveg- és szénszövetek és szálak, sok műanyag (beleértve az EPP-t és az EPO-t).

Nem alkalmas ragasztásra: polisztirolhab, polietilén, teflon, szilikon.

Tárolás: szorosan lezárt csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (+2 °C és +10 °C közötti hőmérsékleten). Ne tegye ki +2 °C alatti hőmérsékletnek.

Tartósság: a megfelelő tárolás feltételeinek betartása esetén bontatlan eredeti csomagolásban 1 év eltarthatóságot garantálunk a termék fent említett tulajdonságainak megőrzése mellett.

Adatok
Cikkszám
KAV56_9952