Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.
Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.
Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.
Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.
22 000 Ft
Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.
Részletek

Kavan Pro Combo szett, Pro 2836-1050 Motor + KAVAN R Pro-30SB szabályzó.

Kavan Pro 30A-es Combo szett repülőgépmodellekhez: Glider 950g, Trainer 900g, Acro 800g, 3D 600g, KV1050rpm, Lipó 3-4s Power, 4mm tengely.

KAVAN Pro C2836-1050Kv Brushless Motor.

A KAVAN PRO motorok nagy teljesítményű, kefe nélküli tizennégy pólusú villanymotorok forgó házzal ("outrunner"). Kiváló elektromos tulajdonságokkal, kifinomult felépítéssel és csúcsminőségű gyártási minőséggel. Az edzett acélból készült tengelyek és a kiváló minőségű csapágyak hosszú élettartamot biztosítanak. Az állórész és a forgórész gyártásához felhasznált minőségi anyagok kiváló teljesítményparamétereket garantálnak, nagy hatásfok mellett!

 

Motor jelölési rendszer: PRO xxYY-zzzz
PRO - AC motor forgó burkolattal ("outrunner")
xx - motor átmérője mm-ben
YY - motorhossz mm-ben
zzzz - fordulatok száma voltonként (rpm/V), "KV"

 

A KAVAN PRO 2836-1050 egy váltakozó áramú motor, amelyet kisebb, legfeljebb 1200 g repülési tömegű modellek meghajtására terveztek, háromcellás és négycellás LiPo akkumulátorral. Tökéletesen alkalmas olyan méretű modellekhez, mint a MULTIPLEX® Easy Glider stb.

Motorrögzítés: A KAVAN PRO 2836-1050 első és hátsó rögzítésre is készült. A motor homlokzata mögé történő elülső rögzítéshez használjon legalább két (szemközti) vagy négy M3-as csavart, amelyek 3-4 mm-re nyúlnak be a motor homlokzatába. A motor tűzfalának 3 mm-es repülőgép minőségű rétegelt lemeznek kell lennie. A hátsó rögzítőkészlet (rögzítőkereszt, hátsó rögzítő propellertartó) a motor tartozéka.

A motorkészlet tartalma: KAVAN PRO 2836-1050 AC motor kábelekkel forrasztott 3,5 mm-es aranyozott csatlakozókkal, hátsó rögzítőkészlet. 

Megjegyzés: Alternatív megnevezés a 2216-1050 állórész méretei szerint.

 

Lipó cellás tápegység 3 - 4s
Fordulatszám 1050 Kv
Max. teljesítmény (180 s) 470 W
Belső ellenállás 64 ohm
Nyitott áramköri áram (10 V-on)  1A
Max. csúcsáram (180 s) 30 A
Átmérő  28.8 mm
Hossz 34 mm
Teljes hossz  52 mm
Tengely átmérő 4 mm
Súlya 83g
Pólusok száma 14
Időzítés [°] 20 - 25
Szabályozó 30 - 40A
Vitorlázógép súlyig  950g
Műrepülő 900g
Akrobat 3D 800g
3D súlyhoz [g] 600
 
Ajánlott propeller             3S: 9x6"-10x5"
4S: 9x6"

Kavan PRO-30SB 30A-es Szabályzó (5,2V/3,5A BEC)

Programozható mikroprocesszoros vezérlő érzékelő nélküli váltakozó áramú motorokhoz ("kefe nélküli") szabadidő és sportrepülőgép-modellekhez, amelyek LiPo/Li-ion/LiFe akkumulátorral működnek. Fejlett, optimalizált vezérlési technológiát használ, amely jelentősen javítja a gázreakciót és a teljesítményfokozat-vezérlés hatékonyságát. A vezérlő kialakítása a nagy és hosszú távú terhelhetőségre helyezi a hangsúlyt. A szabályozók nagy teljesítményű BEC kapcsolós tápfeszültség-stabilizátorral vannak felszerelve, választható kimeneti feszültséggel, amely biztosítja a vevő és a szervók tápellátását a meghajtó akkumulátorról. A vezérlő egyszerű beállításához speciális KAVAN PRO LED programozókártyát használnak, amely külön megvásárolható.

A SZABÁLYOZÓ LEÍRÁSA ÉS FUNKCIÓI

 • A vezérlő nagy teljesítményű, 32 bites ARM M4 mikroprocesszorral van felszerelve, amelynek órajele akár 72 MHz, kompatibilis a legtöbb AC motorral.
 • Alkalmas a 2-4S LiPo/Li-ion/LiFe akkumulátorral működő repülőgépek váltóáramú motorjainak túlnyomó többségéhez.
 • Speciális teljesítménystabilizátor a mikroprocesszorhoz a nagy interferenciaállóság és az irányítás elvesztésének kockázatának csökkentése érdekében.
 • Az optimalizált vezérlési technológia jelentősen javítja a fojtószelep reakcióját és a teljesítményfokozat szabályozási hatékonyságát, csökkenti a szabályozó hőmérsékletét.
 • Erőteljes kapcsolt BEC tápfeszültség stabilizátor 5,2 V kimeneti feszültséggel, 3,5 A folyamatosan terhelhető és 5 A csúcsértékkel. A BEC el van választva a szabályozó többi áramkörétől, akkor is képes fenntartani a megfelelő működését, ha a szabályozó MOSFET tranzisztoros tápkártyája leégett!
 • A Normal/Soft/Very Soft indítási módok alkalmasak normál légcsavaros repülőgépekhez, valamint turbinás modellekhez.
 • Egyszerű programozás és beállítás a KAVAN PRO LED programozókártya segítségével.
 • Egy sor védelmi funkció: indításvédelem, vezérlő hővédelme, kondenzátor hővédelem, túlterhelés elleni védelem, túláramvédelem, abnormális tápfeszültség elleni védelem és vezérlőjel-vesztés elleni védelem hatékonyan meghosszabbítja a vezérlő élettartamát.
 • Fojtószelep-tartomány kalibrálása, hogy tökéletesen illeszkedjen az RC berendezés vezérlőjeléhez.

PROGRAMOZHATÓ FUNKCIÓK

 • Fék típusa: Fék kikapcsolva, normál fék (7 fokozatban állítható fékerővel).
 • Fékerő: A fékezési intenzitás 1-es szintről 7-es szintre állítható a "Normál fék" módban.
 • A motor leválasztási módja: Lágy lekapcsolás: A szabályozó a feszültségvédelem aktiválása után 3 másodpercen belül fokozatosan a teljes teljesítmény 50%-ára csökkenti a teljesítményt. Erős leállítás: A motor azonnal leáll.
 • LiPo cellák száma: A 100%-ban megbízható feszültségvédelmi funkcióhoz javasoljuk a manuális beállítást. A vezérlő automatikusan kiszámítja a csatlakoztatott akkumulátor celláinak számát a "3,7 V cellánként" szabály szerint, ha az automatikus érzékelést választja.
 • Feszültségvédelem: A feszültségvédelem küszöbszintje 2,8-3,8 V/cella tartományban állítható; védelem is teljesen kikapcsolható.
 • BEC feszültség: A teljesítménystabilizátor BEC feszültsége fix (5,2V).
 • Indítás: Normál indítás (azonnali indítás), Lágyindítás (Lassú indítással nagy légcsavarral, sebességváltóval vagy kisebb fúvós motorokhoz), Nagyon lágy indítás (nagyon lassú indítású nagy légcsavaros, sebességváltós motorokhoz).
 • Időzítés: 0-30° tartományban állítható.
 • Forgásirány: óramutató járásával megegyezően/balra.
 • DEO szabadonfutó: Ez a funkció be- és kikapcsolható; jobb linearitást vagy simább gázreakciót hozhat.

A SZABÁLYOZÓ VÉDŐ FUNKCIÓI

 • Indítás elleni védelem: A szabályozó méri a motor fordulatszámát indításkor. Ha a fordulatszámok növekedése megáll, vagy növekedésük nem stabil, a szabályozó ezt hibás indításként értékeli. Ha ebben a pillanatban a fojtószelep 15% alatt van, a vezérlő automatikusan megpróbálja újraindítani a motort; ha a fojtószelep több mint 15%, akkor a gázkart teljesen le kell húzni a motor újraindításához.
 • Szabályozó hővédelme: A motor "akadozik", ha a szabályozó hőmérséklete meghaladja a 110°C-ot, jelezve, hogy a hővédelem aktiválódott. Ha abban a pillanatban 60% alá húzod a gázkart, akkor a "dadogás" megszűnik és a gázkar a gázállásnak megfelelő erőt ad le. Ha a gázkart 60% fölé mozgatja, ismét megjelenik a "dadogás". A szabályozó hőmérséklete bekapcsoláskor nem haladhatja meg a 70°C-ot, ellenkező esetben a motor nem indítható.
 • Fojtószelep jelvesztés elleni védelem: A vezérlő azonnal leállítja a motort, ha a jel 0,25 másodpercig hiányzik, hogy megelőzze a még nagyobb károkat és a gyorsan forgó rotor vagy propeller okozta kockázatot. A normál jel vétele után a vezérlő visszaáll a normál működésre.
 • Túlterhelés elleni védelem: A vezérlő leállítja a motort vagy automatikusan újraindul, ha terhelése hirtelen nagyon magas értékre emelkedik.
 • Túláramvédelem: A vezérlő azonnal leállítja a motort, ha az áramfelvételi csúcs meghaladja a megengedett maximális értéket; majd visszaáll a normál működésbe. Ha ezután az áramfelvétel még mindig meghaladja a megengedett maximális értéket, a motor teljesen leáll.

Figyelem: A szabályozó első bekapcsolásakor először kalibrálja a gáztartományt az utasítások szerint. Csak ezután lehetséges a vezérlő használata és egyéb paraméterek beállítása az adó vagy a KAVAN PRO LED programozókártya segítségével.

 

Felhasználás Repülőgép, helikopter
Típus Váltóáramú
Folyamatos áram  30 A
Max. csúcsáram  45 A
LiXX akkuk 2 - 4 cella
BEC feszültség 5.2 V
BEC áram 3.5 A
Hossz 37 mm
Szélesség 17 mm
Magasság  5 mm
Súlya 23 g
Szabályozás Egyirányú
Fék Újra
Bemenet szenzorokhoz Igen
Programozható Újra

 

Adatok
Cikkszám
KAV30_1622C