Pelikan Zeta Vitorlázó, EPO, 500mm fesztáv (fehé-kék)

Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Pelikan Zeta Vitorlázó, EPO, 500mm fesztáv (fehé-kék)
5 000 Ft
Pelikan Zeta Vitorlázó, EPO, 500mm fesztáv (fehé-kék)
Részletek

Pelikan Zeta Vitorlázó, EPO, 500mm fesztáv (fehé-kék).
Gyakorlatilag elpusztíthatatlan habosított poliolefinből (EPO) készült, szabadon repülő modell mindenki számára. A Zetát egy perc alatt fel tudod készíteni a repülésre, nincs szükség ragasztóra. Elég a szárnyat és a vízszintes farokfelületet beilleszteni a törzsben lévő kivágásokba, felragasztani az előre kivágott öntapadós matricákat - dobod a modellt és már repül is.

Az EPO hab megdönthetetlen szívóssága és "gumiszerű" jellege miatt elég nagy feladat lesz elpusztítani Önnek vagy kicsinyeinek!
Ha kisebb finomhangolásra van szükség a siklón, segíthet a törzs farrészének óvatos hajlításával vagy a súlypont állításával. (A fülke úgy távolítható el, hogy az oldalán lévő résbe szúrjon vékony lapos tárggyal - pl. körömreszelő - óvatosan megdörzsöljük.) A dobozon található képes instrukciók szépen részletesen mutatnak mindent.

Ma már nem jelent áthidalhatatlan problémát egy Zetát RC vezérlésre és elektromos hajtásra alakítani – például egy Mini Bee, Sky Eagle vagy más miniatűr RC System vagy Nine Eagles modell elektronikáját és motorját használva.

A készlet tartalma: törzs, szárnyak és a vízszintes farokfelületek EPO habból és egy matricaszett.

Fesztáv: 500mm

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=RJiLPkn1VLU

 

 

Adatok
Cikkszám
4ST11072