RAY G2 Ledes programozó kártya

Nincs raktáron
RAY G2 Ledes programozó kártya
3 500 Ft

RAY G2 Ledes programozó kártya

Részletek

RAY G2 Ledes programozó kártya

A RAY G2 programozó kártya a szabályzók egyszerű és gyors programozására szolgál - otthon "az asztalon" és a repülőtéren is. A szabályzó csatlakoztatása szervókábellel történik, az aljzat a kártya tetején található. A kártya tápellátását a RAY G2 szabályzó BEC stabilizátora biztosítja. 

FIGYELEM!

A RAY G2 programozókártya nem használható első generációs RAY szabályzók programozására, és az első generációs RAY programozókártya nem használható RAY G2 szabályzók programozására.

A RAY G2 szabályzóval rendelkező modell felszerelt légcsavar esetén is programozható - de biztonsági okokból javasoljuk a propeller eltávolítását a programozás előtt - ezzel elkerülhető egy esetleges baleset!

A kártya alján négy gomb található a programozáshoz. Segítségükkel kiválasztja a beállításhoz szükséges programfunkciókat és beállíthatja azok értékét, melyet a megfelelő LED dióda fénye jelezi. 

Az "OK" gomb megerősíti a változtatást és elküldi azt a szabályzónak.

 A"Reset" gombbal törölheti az összes beállítást és visszaállíthatja az összes értéket a gyári alapbeállításra. 

A szabályzóval való kommunikáció állapotát a "Conecting" LED jelzi.

Programozás: 

Húzza ki a szabályzó szervó kábelét a vevőegységből, majd dugja be a kártya jobb felső sarkában található "BEC" jelzésű aljzatba. Csatlakoztassa az akkumulátort a vezérlőhöz; A kártyán lévő LED-ek világítanak és mutatják az egyes funkciók aktuális beállított értékeit – és már át is állíthatod !

A funkciók és a beállítható értékek listája a kártyán lévő címkén található, a funkciók részletes leírása a RAY G2 szabályzókhoz mellékelt kézikönyvekben található.

Adatok
Cikkszám
1RC42015