Spuri JG-2 Üzemanyag Adalék (125ml)

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
2 db
Spuri JG-2 Üzemanyag Adalék (125ml)
2 990 Ft
Spuri JG-2 Üzemanyag Adalék (125ml) (19.440.-Ft/liter)
Részletek

Spuri JG-2 Üzemanyag Adalék (125ml)

Termékleírás
A Magyarországon gyártott SPURI adalékanyagok 1998 óta érhetőek el a piacon. A cég termékei elősegítik a motor optimális működését azzal, hogy tökéletesebb égés biztosítanak és így csökkentik a káros anyag kibocsájtást. Ezen felül eltávolítja az üzemanyagban keletkező kiválásokat, dinamikusabbá teszik a motort és csökkentik az üzemanyag fogyasztást.
A SPURI termékek használatával csökkentheti az üzemanyag-szivattyú és adagolórendszer kopását.
A SPURI üzemanyag-adalék mindkét fajtája bármilyen típusú és üzemű belső égésű motorhoz ajánlott folyamatosan, minden tankolásnál!

A SPURI adalék a fellelhető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készült termék. Modern összetétele hatékonyan megőrzi a szűrők, az adagoló rendszer és a motor belső tisztaságát, valamint tökéletesebb égést, alacsonyabb káros anyag kibocsátást és gazdaságosabb üzemanyag fogyasztást biztosít. Csökkenti a motoralkatrészek kopását ezáltal növeli a motor élettartamát.

Kitűnő eredmény érhető el kétütemű motoroknál. Jó kenő hatás, füstölésmentesen, halk járással. Ólompótló hatása van az ólommentes üzemanyagoknál, nehézfém és halogén elemek felhasználása nélkül!

Keverési arány: két ezrelék
- 50 liter üzemanyaghoz 100 ml SPURI adalék
- 10 liter üzemanyaghoz 20ml SPURI adalék
- 5 liter üzemanyaghoz 10ml SPURI adalék

Jellemzők:
- Jegesedést gátló hatású
- Tökéletesebb égés
- Páramegkötő hatású
- Növeli az üzemanyag hatékonyságát
- Stabilizálja az üzemanyagot
- Detergens hatás (tisztítja a motor belső felületét)
- Diszpergens hatás (megköti a szennyeződéseket)
- Javítja a szivattyúzhatóságot
- Növeli a kenő képességet
- Csökkenti a káros anyag kibocsátást
- Csökkenti a koromképződést
- Javítja a hidegfolyási tulajdonságokat
- Alkohol tartaloma nincs
- Gélesedést gátló hatású
- Korróziógátló hatású

Felhasználási terület
A SPURI bármilyen belső égésű benzin-és dízel üzemű jármű (személygépjármű, mezőgazdasági járművek, tehergépjármű, motorkerékpár, csónakmotor, kerti kisgép) motorjának megbízható és környezetkímélő működéséhez kifejlesztett üzemanyag adalék. Használata növeli a kipufogógáz visszavezető rendszer hatékonyságát és csökkenti a motorolajba kerülő korom mennyiségét.
Az optimális hatás érdekében a termék használata egész évben, minden tankolásnál javasolt.

A termék előnyei
- tökéletesebb égés
- kevesebb karbantartás
- könnyű hidegindítás
- kevesebb üzemanyag fogyasztás
- védelmet nyújt rozsda és korrózió ellen
- tisztán tartja az üzemanyag ellátó rendszert
- gátolja az üzemanyagban a baktériumok szaporodását
- megköti az üzemanyag ellátó rendszerben keletkező kondenzvizet

Tárolási, kezelési előírások
Használata üzemanyag kutaknál szabadtérben történik. Garázsban zárt térben való adalékolásnál, tankba való betöltésnél arcra, szemre való fröccsenést kerüljük! Az edényzetet légmentesen lezárva kell tartani. Csak eredeti csomagolásban, flakonban tárolhatjuk. Intézkedjünk az elektrosztatikus feltöltődés elkerülésére! Betöltés előtt laza mozdulattal, ujjheggyel érintsük meg a jármű fém felületét (testelés)! Dohányzást, evést és ivást mellőzzük az alkalmazás közben!
Az edényzetet légmentesen, laza, lenyomó mozdulattal, gyermekzár ellenében a kupakot rá kell tekerni. Száraz, hűvös, napsugárzástól mentes helyen tároljuk! Tilos kirakatban, ablakban, radiátor, konvektor környezetében és nyílt lángtól 2 m távolságon belül tárolni.
Tűzveszélyességi osztály: tűzveszélyes.
Ajánlott tárolási hőmérséklet: -10°C – +40°C
A nagymértékű hőmérséklet-ingadozást kerüljük a tárolás folyamán (vákuum, vagy túlnyomás keletkezhet a palackban)! Élelmiszerektől külön kell tárolni.

A “PIROS” vagy a “KÉK” SPURI-t válasszuk?

Két cél lehet:
1. Normál közlekedés mellett autója tartósságának növelése, megtakarítás fokozása, gazdasági előny képzése, javítási költség csökkentése, üzembiztonság növelése!
Állag megóvási cél! Piros színű, normál SPURI-t érdemes használni!

2. Extrém sportos vezetés, nagyobb igénybevétel, növelt, élvezetes nyomaték elérése. (Ez a Modell Pilóták esetében is fennáll!)
Fokozott motor védelem! A jármű legjobb üzemanyaggal való kényeztetése akkor is, ha csupán az adalék árát hozza vissza a sportos vezetés!
Kék színű, SPURI JG-2 használatát ajánljuk!

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ:
A legtöbb ember azt szeretné, hogy egy termék megvásárlása számára hasznos, célszerű legyen. A normál SPURI /piros/ termék a mindennapi autós részére készült, bármilyen járműve van! Olcsó, elérhető, de a létfontosságú minimálisan kellő anyagokat tartalmazza az üzemanyag felkonfigurálása érdekében! Normál mennyiségű hatóanyag összetételét az átlag hétköznapokra méreteztük!
/Nyomatékfokozó, égésjavító, tisztító hatásmechanizmus, kopáscsökkentők, hűtőgél redukáló, szekvencia leválasztó, diszpergálók, égésgyorsítók-lassítók, stb./

A SPURI JG-2 sportadalék fokozott mértékben tartalmazza, más energetikai szisztéma alapján, emelt szintű dózisokban az adalékban elérhető legnagyobb határmennyiségben. Termék célja a feszített, nagyobb igénybevételnél fokozott motorvédelem megoldása! Egy szempont figyelembevételével, hogy így is vissza hossza az üzemanyag oldalon a SPURI JG-2 árát!

Biztonsági adatlap elérése: kattintson ide

Adatok
Cikkszám
spuri_kek_125ml