Power Fix Pillanatragsztó 20g, híg, piros kupak

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Power Fix  Pillanatragsztó 20g, híg, piros kupak
900 Ft
Power Fix Pillanatragsztó 20g, híg, piros kupak
Részletek

Power Fix Pillanatragsztó 20g, híg, piros kupak

Híg, (azaz alacsony viszkozitású), azonnali (cianoakrilát) ragasztó modellhez és általános használatra. Palackban, applikátor rögzítéssel.
Ideális a tökéletesen illeszkedő nem nedvszívó anyagok ragasztásához - például RC autógumik felnire történő ragasztásához. Ragasztja a fát, a legtöbb műanyagot, fémet, gumit, üveget, kerámiát, parafát, papírt.

Tulajdonságok

- Szín: tiszta
- Viszkozitás: 14-40 mPa.s
- Sűrűség: 1,04 g / cm3
- Optimális hőmérséklet az alkalmazáshoz: 23 ° C
- Keményedési idő (a ragasztott anyagok hőmérsékletétől és jellegétől függ): 3-20 s
- Teljes kötés: 24 óra
- A kikeményedett ragasztó oldódik: acetonban, dimetil-formamidban, acetonitrilben

Javasolt aktivátor: 5MA4249 Activator CA 150ml, 5MA4249-1 Activator CA 200ml spray, KAV9977 KAVAN PRO activator CA spray 150ml.
Ajánlott eltávolító / debonder: KAV9979 KAVAN hámozó CA 20g
A ragasztó eltávolítása: KAV9979 CA-ban vagy acetonban megnedvesített ruhával vagy papírtörlővel (ha a ragasztott anyagok ellenállnak).

Ragasztóhígítás: Ha az azonnali ragasztó megvastagszik, ez annak a jele, hogy már részben polimerizált és elveszíti eredeti tulajdonságait - semmilyen "hígítás" nem vonhatja vissza őket. Ha "vékonyabb" azonnali ragasztóra van szüksége, csak használja az alacsonyabb viszkozitású típust. A POWER CA azonnali ragasztók egyes típusai összekeverhetők az optimális viszkozitás elérése érdekében.

Tömítőanyagként használjon megfelelő töltőanyagokat: mikroballon töltőanyag KAV9980 CA KAVAN töltőanyag.

Ragasztásra alkalmas: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, fémek, kerámia, porcelán, üveg és szén laminált lemezek, üveg és szén szövetek és szálak, sok műanyag (beleértve az EPP-t és az EPO-t is).

Ragasztásra nem alkalmas: habosított polisztirol, polietilén, teflon, szilikon.
Tárolás: szorosan lezárt kupakkal, hűvös, száraz és sötét helyen (+ 2 ° C - + 10 ° C hőmérsékleten). Ne tegye ki + 2 ° C alatti hőmérsékletnek
.
Felhasználhatósági időtartam: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása mellett, a termék fenti tulajdonságainak megőrzése mellett, 1 évig garantáljuk az eltarthatóságat bontatlan eredeti csomagolásban.
A termék az 1272/2008 / EK rendelet értelmében veszélyesnek minősített anyagokat tartalmaz.

Adatok
Cikkszám
5MA51001
Tömeg
20 g/db