Power Fix Pillanatragsztó 20g, Közepes, zöld kupak

-6%
Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Power Fix  Pillanatragsztó 20g, Közepes, zöld kupak
850 Ft
800 Ft
Kezdete: 2022.01.08   A készlet erejéig!
Power Fix Pillanatragsztó 20g, Közepes, zöld kupak
Részletek

Power Fix Pillanatragsztó 20g, közepes, zöld kupak

Közepes viszkozitású, azonnali (cianoakrilát) ragasztó modellhez és általános használatra. Palackban, applikátor rögzítéssel.
Ideális a tökéletesen illeszkedő nem nedvszívó anyagok ragasztásához - például RC autógumik felnire történő ragasztásához. Ragasztja a fát, a legtöbb műanyagot, fémet, gumit, üveget, kerámiát, parafát, papírt.

Tulajdonságok

- Szín: tiszta
- Viszkozitás: 90-1206 mPa.s
- Sűrűség: 1,04 g / cm3
- Optimális hőmérséklet az alkalmazáshoz: 23 ° C
- Keményedési idő (a ragasztott anyagok hőmérsékletétől és jellegétől függ): 5-30 s
- Teljes kötés: 24 óra
- A kikeményedett ragasztó oldódik: acetonban, dimetil-formamidban, acetonitrilben

Javasolt aktivátor: 5MA4249 Activator CA 150ml, 5MA4249-1 Activator CA 200ml spray, KAV9977 KAVAN PRO activator CA spray 150ml.
Ajánlott eltávolító / debonder: KAV9979 KAVAN hámozó CA 20g
A ragasztó eltávolítása: KAV9979 CA-ban vagy acetonban megnedvesített ruhával vagy papírtörlővel (ha a ragasztott anyagok ellenállnak).

Ragasztóhígítás: Ha az azonnali ragasztó megvastagszik, ez annak a jele, hogy már részben polimerizált és elveszíti eredeti tulajdonságait - semmilyen "hígítás" nem vonhatja vissza őket. Ha "vékonyabb" azonnali ragasztóra van szüksége, csak használja az alacsonyabb viszkozitású típust. A POWER CA azonnali ragasztók egyes típusai összekeverhetők az optimális viszkozitás elérése érdekében.

Tömítőanyagként használjon megfelelő töltőanyagokat: mikroballon töltőanyag KAV9980 CA KAVAN töltőanyag.

Ragasztásra alkalmas: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, fémek, kerámia, porcelán, üveg és szén laminált lemezek, üveg és szén szövetek és szálak, sok műanyag (beleértve az EPP-t és az EPO-t is).

Ragasztásra nem alkalmas: habosított polisztirol, polietilén, teflon, szilikon.
Tárolás: szorosan lezárt kupakkal, hűvös, száraz és sötét helyen (+ 2 ° C - + 10 ° C hőmérsékleten). Ne tegye ki + 2 ° C alatti hőmérsékletnek
.
Felhasználhatósági időtartam: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása mellett, a termék fenti tulajdonságainak megőrzése mellett, 1 évig garantáljuk az eltarthatóságat bontatlan eredeti csomagolásban.
A termék az 1272/2008 / EK rendelet értelmében veszélyesnek minősített anyagokat tartalmaz.

Adatok
Cikkszám
5MA51002
Tömeg
20 g/db