HOBBYWING Skywalker V2 40A szabályzó (5V, 5A BEC)

ÚJ
Nincs raktáron
HOBBYWING Skywalker V2 40A szabályzó (5V, 5A BEC)
9 700 Ft
HOBBYWING Skywalker V2 40A szabályzó (5V, 5A BEC)
Részletek

HOBBYWING Skywalker V2 40A szabályzó (5V, 5A BEC)

Programozható mikroprocesszoros vezérlők új generációja érzékelő nélküli váltakozó áramú Brushless motorokhoz ("kefe nélküli, érzékelő nélküli"), a legmodernebb félvezető technológia lehetőségeit kihasználva, kiváló használati tulajdonságokkal, miközben megőrzi a nagyon egyszerű és felhasználóbarát működést. A szabadidő-repülőgép-modellek váltakozó áramú villanymotorjainak sebességének szabályozására szolgál, ha NiCd/NiMH és LiPo/Li-ion akkumulátorok táplálják. A szabályozó egy nagy teljesítményű BEC kapcsolós tápfeszültség stabilizátorral van felszerelve, amely biztosítja a vevő és a szervók tápellátását a meghajtó akkumulátorról. A vezérlő egyszerű beállításához speciális Hobbywing LED programozódobozt használnak, amely külön megvásárolható!

A SZABÁLYOZÓ LEÍRÁSA ÉS FUNKCIÓI
A vezérlő nagy teljesítményű, 32 bites ARM M4 mikroprocesszorral van felszerelve, amelynek órajele akár 96 MHz.
A DEO (Driving Efficiency Optimization) optimalizált vezérlési technológia jelentősen javítja a fojtószelep reakcióját és a teljesítményfokozat szabályozási hatékonyságát, csökkenti a szabályozó hőmérsékletét.
Alkalmas a 3-4S LiPo akkumulátorral működő repülőgép-motorok túlnyomó többségéhez.
Tápellátáshoz NiCd, NiMH, LiPo, Li-ion akkumulátorokról
Erőteljes kapcsolóüzemű tápegység stabilizátor BEC 5,0 V, 5 A terhelhetőségig.
Állítható időzítés az adott motorhoz való optimális alkalmazkodás érdekében.
Állítható PCO áramkör - a motor leválasztása, ha a tápfeszültség csökken.
A Normál/Lágy/Nagyon lágy indítási módok közvetlen hajtású és hajtóműves motorokhoz egyaránt alkalmasak.
Biztonságos indítás (bekapcsolt állapotban megakadályozza a motor beindulását).
Egy sor védelmi funkció: indításvédelem, vezérlő hővédelme, kondenzátor hővédelem, túlterhelés elleni védelem, túláramvédelem, abnormális tápfeszültség elleni védelem és a vezérlőjel elvesztésének védelme hatékonyan meghosszabbítja a vezérlő élettartamát.

A szabályzó a Hobbywing LED programozódobozhoz történő csatlakoztatására szolgáló speciális programozó kábel lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy bármikor és bárhol programozza a vezérlőt.
Fojtószelep-tartomány kalibrálása, hogy tökéletesen illeszkedjen az RC berendezés vezérlőjeléhez.

PROGRAMOZHATÓ FUNKCIÓ
Fék típusa: Fék ki, normál fék (3 fokozatban állítható fékerővel), irányváltó (lehetővé teszi a motor működésének megfordítását egy másik csatorna segítségével egy kapcsolóval, a motor hátrameneti fordulatszámát a fojtószelep vezérlő szabályozza) , lineáris irányváltás (lehetővé teszi a motor működésének megfordítását egy másik, arányos vezérlővel ellátott csatorna segítségével, amellyel a motor hátrameneti fordulatszáma szabályozható).

Fékerő: A fékerő 60, 90 vagy 100%-ra állítható „Normál fék” módban.

A motor leválasztási módja: Lágy lekapcsolás: A szabályozó a feszültségvédelem aktiválása után 3 másodpercen belül fokozatosan a teljes teljesítmény 60%-ára csökkenti a teljesítményt. Erős leállítás: A motor azonnal leáll.

LiPo cellák száma: A 100%-ban megbízható feszültségvédelmi funkcióhoz javasoljuk a manuális beállítást. A vezérlő automatikusan kiszámítja a csatlakoztatott akkumulátor celláinak számát a "3,7 V per cella" szabály szerint, ha az automatikus érzékelést választja.

Feszültségvédelem: A feszültségvédelem küszöbértéke 2,8 V/cella, 3,0 V/cella vagy 3,4 V/cella értékre állítható; védelem is teljesen kikapcsolható.

Indítás: Normál indítás (azonnali indítás), Lágy indítás (lassú indítással nagy légcsavarral, sebességváltóval vagy kisebb fúvós motorokhoz), Nagyon lágy indítás (nagyon lassú indítású motorokhoz nagy légcsavarokkal, sebességváltóval vagy 90 mm-es fúvókkal).

Időzítés: 5, 15 vagy 25°-ra állítható.

DEO szabadonfutó: Ez a funkció be- és kikapcsolható; jobb linearitást vagy egyenletesebb gázreakciót hozhat.

Keresési mód: Segíthet olyan modell keresésekor, amely tisztázatlan terepen landolt – a vezérlő sípolással jelzi a motort, ha a gázt egy előre beállított ideig nullára csökkentik.

A SZABÁLYOZÓ VÉDŐ FUNKCIÓI
Indítás elleni védelem: Ha a motor nem indul be a fojtószelep működtetése után 2 másodpercen belül, a vezérlő lekapcsolja a motort.

Hővédelem: Ha a szabályozó hőmérséklete meghaladja a 120°C-ot, a szabályozó 60%-ra korlátozza a kimenő teljesítményt (ha lágy motorleállítás van beállítva), vagy teljesen leállítja a motort (ha kemény leállítás van beállítva).

Fojtószelep-jel elvesztése: A vezérlő korlátozza a teljesítményt, ha a jel 1 másodpercig hiányzik; a több mint 2 másodpercig hiányzó jel a motor teljes lekapcsolását okozza.

Túlterhelés elleni védelem: A vezérlő leállítja a motort vagy automatikusan újraindul, ha terhelése hirtelen nagyon magas értékre emelkedik.

Feszültségvédelem: Amint a meghajtó akkumulátorának feszültsége a beállított küszöbérték alá csökken, a szabályozó feszültségvédelme elindul. A vezérlő 60%-ra korlátozza a kimeneti teljesítményt (ha lágy motorleállítás van beállítva), vagy teljesen leállítja a motort (ha kemény leállítás van beállítva).

Rendellenes tápfeszültség elleni védelem: Ha a meghajtó akkumulátor feszültsége nincs a vezérlő számára megengedett tartományon belül, a rendellenes tápfeszültség elleni védelem működésbe lép; a vezérlő figyelmeztetést ad a motor hangjelzésével.

Figyelem!: A szabályozó első bekapcsolásakor először kalibrálja a gáztartományt az utasítások szerint. Csak ezután lehetséges a vezérlő használata és egyéb paraméterek beállítása az adó vagy a LED programozódoboz segítségével.

Paramétekek:
Használata: Repülőgép
Típus: Váltóáramú
Folyamatos áram: 40 [A] 
Max. csúcsáram: 60 [A] 
NiXX cellaszáM 8 - 12
LiXX cellaszám 3 - 4
BEC feszültség: 5 [V]
BEC áram: 5 [A]
Hossz: 60 [mm]
Szélesség: 25 [mm]
Magasság: 8 [mm]
Súly: 36 [g]
Programozható: Igen

Adatok
Cikkszám
HW80060022
Kiegészítő termékek