Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Szupervékony, Fehér kupak

ÚJ
Raktáron
Raktárkészlet:
7 db
Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Szupervékony, Fehér kupak
900 Ft
Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Szupervékony, Fehér kupak
Részletek

Kavan Power Pillanatragsztó 20g, Szupervékony, Fehér kupak

Szupervékony pillanatragasztó (cianoakrilát) modellezéshez és általános használatra. Applikátor heggyel ellátott palackban.

A nagyon alacsony viszkozitású szupervékony pillanatragasztó ideális nem nedvszívó és nedvszívó anyagok ragasztására, amelyek tökéletesen tapadnak egymáshoz - felhasználási terület például az RC autógumik felnire ragasztása. Ragasztja a fát, a legtöbb műanyagot, fémet, gumit, üveget, kerámiát, parafát, papírt.

Jellemzők
Szín: átlátszó
Viszkozitás: 2-6 mPa.s
Sűrűség: 1,04 g/cm³
Az alkalmazás optimális hőmérséklete: 23 °C
Kikeményedési idő (a ragasztott anyagok hőmérsékletétől és jellegétől függően): 1-15 s
Teljes kikeményedés: 24 óra
Optimális résszélesség a ragasztott részek között: nulla
A kikeményedett ragasztó a következő anyagokban oldódik: aceton, dimetil-formamid, acetonitril.

Javasolt hámozó/bontó: KAV9979 KAVAN hámozó CA 20g

A fölösleges meg nem kötött ragasztó eltávolítása: KAV9979 CA leválasztóval vagy acetonnal megnedvesített kendő vagy papírtörlő (ha a ragasztott anyagok ezt bírják).

A ragasztó hígítása: ha a pillanatragasztó besűrűsödik, az annak a jele, hogy már részben polimerizálódott, és elveszíti eredeti tulajdonságait - semmilyen "hígítás" nem tudja visszahozni azokat. Ha "vékonyabb" szuperragasztóra van szüksége, csak használjon alacsonyabb viszkozitású ragasztót. Az egyes típusú POWER CA pillanatragasztók összekeverhetők az optimális viszkozitás elérése érdekében.

Tömítőanyagként használható, megfelelő töltőanyag: mikroballon töltőanyag KAV9980 CA KAVAN töltőanyag.

Alkalmas ragasztásra: puha és kemény fa, forgácslap, rétegelt lemez, fémek, kerámia, porcelán, üveg és szén laminátumok, üveg- és szénszövetek és szálak, sok műanyag (beleértve az EPP-t és az EPO-t).

Nem alkalmas ragasztásra: polisztirolhab, polietilén, teflon, szilikon.

Tárolás: szorosan lezárt csomagolásban, hűvös, száraz és sötét helyen (+2 °C és +10 °C közötti hőmérsékleten). Ne tegye ki +2 °C alatti hőmérsékletnek.

Tartósság: A megfelelő tárolás feltételeinek betartása esetén bontatlan eredeti csomagolásban 1 év eltarthatóságot garantálunk a termék fent említett tulajdonságainak megőrzése mellett.

Adatok
Cikkszám
KAV56_9950