MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó

Nincs raktáron
MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó
MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó
MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó
MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó
MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó
MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó
783 500 Ft

MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó

Részletek

MVVS 152 TS IRS + Normál kipufogó

MVVS 152 Boxer  nagyon közel áll a másik 116 köbcentis típusunkhoz, az újonnan módosított dugattyúkkal van felszerelve, amelyeket az új 80 cc-ben is használtak. Még az is lehet, hogy első látásra nem tűnik fel, hogy a motor forgattyúháza vadonatúj állapotban van.
A legjobb felhasználás érdekében a következőket fejlesztették ki:
AIR - Rendszer: Az egyenletes hengertöltést a hátsó burkolatban (motor mögé) elhelyezett reed szelep szabályozza. A kipufogórendszer a motor alá vannak kivezetve. A két golyóscsapágyra és egy tűcsapágyra valamint a hajtórúdra szerelt főtengely mindkét furatában INA tűcsapágyak vannak. A dugattyú magas szilíciumtartalmú alumíniuból készült. A dugattyú speciális csúszóbevonattal van bevonva, amely megkönnyíti a bejáratást és meghosszabbítja a motor élettartamát. A motor Twin Spark változatban készült  amely azt jelenti két gyújtógyertyával van felszerelve a henger.

Tartalmazza: Porlasztót, gyújtást, gyújtógyertyát és hozzá gyertya kulcsot, 250ml olajat valamint 3211B Normál kipufogót.

Műszaki Adatok:

Lökettérfogat: 152cm3

Furat/löket: 48/42mm

Súly gyújtás nélkül: 3550g

Gyújtás súlya:2x 210g

Ajánlott légcsavar: 30X12, 30X13, 30X13 EVO

Kipufogó súlya: 2X 250g

3211B Normál kipufogó: 
Alumíniumból készült.
Mindegyik kipufogó tartalmaz egy kivehető hangtompító csövet, amely alapértelmezés szerint be van szerelve. A hangtompító cső képes a zajszint csökkentésére. Lehetőség van a hangtompító cső eltávolítására a nagyobb teljesítmény elérése érdekében.

Javasolt üzemanyag:
- Bejáratás 30:1 (30 rész Natural 95 benzin 1 rész olaj),
- Normál üzem 40:1.
- Szintetikus Motul 710 2T vagy Motul 800 2T kétütemű olaj használatát javasoljuk.

A Garanciális feltételek érvényesítéséhez alapvetően szükségesek az alábbiak betartása!

A Flash-Rc-től vásárolt MVVS motorokra a Gyári Garancia érvényesítésének alapvető feltétele, hogy a motort saját MVVS kipufogóval, akár normál Kipufogóval (recsegővel), Pitts dobbal, Kaniszterrel vagy a kisebb köbcentis motorok estében Rezó kipufogóval használjuk! További fontos információ, hogy a Garancia a Vevő személyére (első vásárló személyére) vonatkozik! A Garancia továbbértékesítés esetén megszűnik! A Garancia a forgó kopó alkatrészekre nem vonatkozik!!!

A megvásárolt új motor bejáratáskor javasoljuk a 95 oktánszámú normál benzin (lehetőleg minél kevesebb adalékot tartalmazzon!) és Motul710 2T, Motul800 2T olaj vagy ennek megfelelő full szintetikus 2T észter bázisú olaj 30:1 arányú keverék használatát. A bejáratáshoz minimum 1-1,5 üzemóra járatási idő szükséges. Ajánlott a motort külön próbapadon járatni, hogy közben tudjuk ellenőrizni a motor hőmérsékletét (nehogy túlmelegedjen!). Legalább ez idő alatt a Sárkányunkat nem tesszük ki a rezonanciának!
A bejáratás alatt ajánlatos még a Fimol 2T vagy a Rimet Moto motorolaj adalék használata, ami csökkenti a súrlódást a motorban!
A bejáratást követően 95-ös oktánszámú benzin használata mellett a keverési arányt lehet csökkenteni 40:1 arányra. Ettől szegényebb keverék nem ajánlott!
A bejátartást követően is ajánljuk a Rimet Moto motorolaj adalék használatát!

Bővebben itt olvsahatsz a Rimet Moto-ról:
https://www.flash-rc.hu/Rimet-Moto-Motorolaj-Adalek-50ml

Továbbá az üzemanyag romlás megakadályozása érdekében ajánlott a Spuri Piros vagy Kék adalék használata! https://spuribolt.hu

https://www.flash-rc.hu/Spuri-Uzemanyag-Adalek-125ml

https://www.flash-rc.hu/Spuri-JG-2-Uzemanyag-Adalek-125ml

Egy tényt fogadjon el mindenki!
„ Az olaj még soha nem tette tönkre a vasat”!
A modellrepülő motorok hobbink célja érdekében ki vannak „hegyezve”. Adjuk meg Nekik a megfelelő kenést, hogy sokáig Sárkányunk hű társa maradhasson!
Jó leszállást mindenkinek! A Flash-Rc csapata.

Adatok
Cikkszám
3011TS__3211B
Kiegészítő termékek